Czołem!
Zgodnie z wczorajszą obietnicą
(złożoną tutaj: http://2cvclub.pl/index.php?topic=675.msg7393;topicseen#msg7393 )przedstawiam PIERWSZE auto:
CZERWONY Citroen 2CV- zarejestrowany, ubezpieczony, z aktualną polisą. Sprawny 100 %. Wsiadać, odjeżdżać "na kołach" . Rocznik 85.(tak te auto zapowiedziałem)W załącznikach zdjęcia. Kto wie na co patrzeć - nie będzie pytał o nic więcej

Moje krótkie podsumowanie:
- AUTO GODNE POLECENIA,
- faktycznie - można przyjechać np. pociągiem

i śmiało i bez obaw wracać "na kołach",
- tym bardziej, że te koła (a dokładniej - OPONY) - to
NÓWKI! (nooo, może nie ubiegłoroczne, ale i tak świeżutkie. Nie spojrzałem na napisy na nich, ..zresztą.. i tak nie umiem odczytywać z nich rocznika..)
Przepiękny, głęboki bieżnik. Guma w doskonałym stanie - czarna, "mięsista", bez żadnych pęknięć ani nawet rysek.- zdrowa rama. Oryginalna, fabryczna. Nigdy nie naprawiana, ..bo nie było potrzeby

- podłoga w bardzo dobrym stanie. Raz już naprawiana (fotka), ale bardzo przyzwoicie,
(i wedle mojej oceny - to JEDYNA naprawa blacharska, jaką to auto miało)
- żadnych widocznych ognisk korozji - nigdzie! Zdrowo w bagażniku, zdrowe "ogony" itd.
("najpoważniejszy", a w zasadzie JEDYNY problem blacharski - to ten "załamany" próg. Najprawdopodobniej - po idiotycznie podstawionym NIE KACZYM podnośniku, najprawdopodobniej hydraulicznym - który zamiast dźwignąć auto, to wgiął...)
- zdrowy lakier. Trochę widoczne wyblaknięcia, ale doskonale odzyskają kolor po wosku koloryzującym. Wiem, bo ćwiczyłem już takie, nawet gorsze)
(no i drobny problem - niewielkie rozdarcie dachu, też widoczne na fotce którejś)
- tapicerka bez żadnych uszkodzeń, czyściutka.
- oryginalne gumowe dywaniki, dodatkowy przedni dywanik welurowy,
- ...WSZYSTKO zresztą - oryginalne !
- i ŻADNYCH braków.
- TOTALNIE WSZYSTKO działa (nawet wskaźnik poziomu paliwa!)
(pół zbiornika benzyny - "w promocji")

- licznik pokazuje przejechane 68 tys. km i mocno podejrzewam, że to PRAWDZIWE wskazanie,
- bo silnik pracuje równiutko, cichutko i
MA PAŁER (!) 
(przejechałem się, wiem co mówię!),
- sprowadzona do Polski w roku 2014 (wydana Karta Pojazdu)
Powtórzę raz jeszcze:
- polisa aktualna do 9.12.2017,
- przegląd - do 20 marca 2018 (jutro mu zrobię, bo "wyszedł")
Cena:
- "wywoławcza" - 14 tys. zł.
- "do oddania" - ... za trochę mniej, żeby Kupujący miał przyjemność, że coś utargował