Robercie w informacjach p.Grzegorza jest sporo nieścisłości. Wygląda to tak jak bym ja olał sprawę

A było to tak:
11.08 dostaję maila o treści:Dzień dobry,
Chciałbym zaprosić do udziału w Verva Street Racing 17 września koło Stadion Narodowego. Chcielibyśmy mieć grupę minimum 5 Citroenów 2CV ew. innych modeli. B. proszę o pilny kontakt na mail lub telefon
Z góry dziekuję
Odpowiadam tego samego dniaDobry wieczór
Dziękuję za zaproszenie. Ponieważ, we wrześniu wyjeżdżam na urlop, nie będę mógł zająć się organizacją takiej grupy. Jeżeli nie ma Pan nic przeciwko temu, to mogę zaproszenie wrzucić na forum i podać kontakt do Pana. Może któryś z kolegów zechce podjąć się zorganizowania kilku samochodów.
Tego samego dnia odpowiedźJak najbardziej, bardzo proszę i dziękuję
12.08.2016 informację o imprezie umieszczam na forum
tego samego dnia otrzymuje maila od p. GrzegorzaCzy mogę prosić o Pana numer telefonu? Chciałbym zamienić 2 słowa na ten temat może nawet jeszcze dzis
a więc podałem i rozmawiałemJeszcze raz powiedziałem, że nie mogę się tym zająć oraz przekazałem swoje odczucia dotyczące udziału w zeszłorocznej imprezie. Powiedziałem, że to w zasadzie żadne halo wystawić kaczkę na takiej imprezie gdzieś z boku i nie wiem czy znajdą się w tym roku chętni na poświęcenie całego dnia. Wspomniałem również, że gdyby tak, zorganizowano na przykład, przejazd kaczek po stadionie, to było by coś, co zachęciło by do uczestnictwa. Okazało się , że impreza jest na błoniach stadionu.
P. Grzegorz powiedział że będą mieli spotkanie organizacyjne i porozmawia na ten temat. Ale jak widać cisza.
Więc jak widzisz cała akcja trwała 2 dni a nie kilka tygodni i nie powiedziałem że się nie da . Powiedziałem, że dobrze było by coś zaproponować na zachętę.
Myślę, że zadziałało to : jak się nie podobało to nie będziecie i tyle