ok. odzew duży

ale myślę, że znalazlem cudo w cenie i lokalizacji i wszystkim spełnię dziś życzenia ....... normalnie gwiazdka (się przejąłem, ale chcę)
Km - 239 warszawa; 435 poznania; 553 lędziny; 170 kleosin; tuchola 301; gdańsk 242; 526 kraków; 372 lublin;
komu jeszcze obliczyć
- obiekt może gościć jednocześnie do 60 osób, teren ośrodka o pow. ok. 1ha usytuowany jest na wzniesieniu z widokiem na jezioro
- stołówka na 50 osób; świetlica z TV i kominkiem, na terenie ośrodka znajduje się bezpłatny dostęp do internetu,nad jeziorem
przestronna, trawiasta działka, dzika plaża (dno piaszczyste, daleko od brzegu jest płytko), boisko do siatkówki, kąpielisko
niestrzeżone, prywatny pomost wędkarski, miejsce na ognisko + zadaszona wiata nad brzegiem jeziora, drugie miejsce na ognisko na
terenie ośrodka, mini zwierzyniec;
możliwość skorzystania z 4 kajaków, 2 łodzi wiosłowych, grilla, jazdy konnej (ok.2km od ośrodka)
parking za FREE
ZAKWATEROWANIE:
- 9 drewnianych domków kempingowych (łącznie dla 36 osób):
6 domków 3-osobowych z węzłem sanitarnym (łazienka z natryskiem, lodówka, czajnik)
3 domki 6-osobowe z węzłem sanitarnym (łazienka z natryskiem, lodówka, czajnik)
- 9 pokoi łącznie dla 18 osób:
dwa pokoje 5-osobowe z łazienką (natrysk i wc), wyposażone w TV
pokój 3-osobowy z łazienką (natrysk i wc), wyposażony w TV
pokój 3-osobowy z toaletą, wyposażony w TV
pokój 2-osobowy z toaletą, wyposażony w TV
dwa ostatnie pokoje posiadają wspólny natrysk
CENY:
noclegi w pokojach ok. 30zł od osoby za dobę
podwójny pokój 5-osobowy - 130zł za dobę
wynajem domków
domek 3-4 osobowy - 100zł za dobę
domek 6-8 osobowy - 150zł za dobę
śniadanie - 12 zł od osoby
obiadokolacja - 22 zł od osoby
Ceny do uzgodnienia w zależności od terminu, ilości osób i długości pobytu - i tak jest tanio ale zawsze można negocjować .....
aha jest opcja namiot/camper cena tu powiedział do dogadania się ale ok 20 zl za sztukę.
Szczerze jest to chyba ostatnie szukanie, nic taniej nie będzie (najtańsza opcja wychodzi 30,75 zl/osoba).
Nie chce mi się już szukać tak jak mi się chciało

.
To powinno wypalić nie dzięki mi tylko wam.
A jeśli DUPA i nie ma więcej osób chętnych to prosze na priv. pisać / dzwonić i jedziemy sami. Ośrodek na spanie wybierzemy wg uznania.
I tu czas gra rolę, bo potem zostaje Gołębiewski do rezerwacji.